PDA

View Full Version : [Question(s)] What happened to the forums? [January 27 2009]



srobot
01-27-2009, 03:00 PM
http://farm4.static.flickr.com/3367/3232435704_1e1fece11b_b.jpg

Do I just have some bad cache or DNS, or does the forums look like this for everyone?

===

Edit


Forums are back up and running!

If you run into any problems, find any bugs, etc. don't hesitate to let me or any other TRC mod know.

Thanks for being part of the TRC!

===

Alex - there are still many errors...

DresnerRobotics
01-27-2009, 03:14 PM
Uh, look like what? I must be missing something.

There was a big notice up top that Alex had to do some maintenance, but all went well.

elios
01-27-2009, 03:22 PM
okay... i'll post some photos what i get. i get what the photo shows, then the format looks like this:

(says photo too big?)

sam
01-27-2009, 03:27 PM
Mine always looks like that... :confused:

srobot
01-27-2009, 03:46 PM
All of the dates are wrong on the posts (look at my screenshot).

DresnerRobotics
01-27-2009, 04:03 PM
They look fine to me?

Two dates: the one underneath the title is when the thread was created, the one off to the right in the next column is when the last person posted to it.

Polls get bumped whenever someone votes on them.

It has always been like this.

Adrenalynn
01-27-2009, 04:05 PM
I just checked as well, and it looks to me as it should. You're going to need to explain a bit better exactly what appears to be malfunctioning. The creation date vs the post date is as it should be, AFAIK.

srobot
01-28-2009, 08:44 AM
They look fine to me?

Two dates: the one underneath the title is when the thread was created, the one off to the right in the next column is when the last person posted to it.

Polls get bumped whenever someone votes on them.

It has always been like this.

Okay, I see.

Adrenalynn
01-28-2009, 12:52 PM
I'm going to go ahead and lock this thread since it's an "ooopsie" - then it will fall off and fade to obscurity over time. ;)