PDA

View Full Version : [Question(s)] Motion sequencing in RoboPlus Motion?



jarred
05-06-2010, 10:37 AM
Some motions from examples I have downloaded to roboplus for my comprehensive kit CM-5 automaticaly sequence. For example, I click play on motion 5, and the robot automatically cycles throught motions 5, 6, 7, 8, and 9. This is used for routines that require more than the 7 steps availible per motion.

Does anyone here know how I can sequence motions like that in the motion editor of RoboPlus?

billyzelsnack
05-06-2010, 10:42 AM
I don't have it installed on this machine so I can check, but.. don't you just need to set the "NEXT" and "END" fields of a motion?

jarred
05-06-2010, 10:45 AM
I do not know, I have never done it. How do I set the NEXT and END fields? Where are they?

Connor
05-06-2010, 12:41 PM
the NEXT and END fields are used to tell a page what to do after it's done, or what to do when it's told to stop playing.

Example:

Page1, Next: 2, End 2
Page2, Next: 3, End 3
Page3, Next: 4, End 4
Page4, Next: 5, End 5
Page5, Next: 2, End 6
Page6, Next: 0, End 0

So, you start at page 1, it goes into a loop and loops pages 2-5, if it's told to stop playing, it'll finish the loop, then jump to page 6 which is a finial sequence (normally your default standing pose)

Thanks, Connor

jarred
05-07-2010, 09:54 AM
Thank you! I have been trying to figure this out for a long while.