PDA

View Full Version : [Question(s)] Axon



rebel
05-03-2011, 09:32 PM
Does anyone know if there is a sequencer or progra I can use to poses. That will work with the Axon? Thanks for help

rebel
05-03-2011, 09:39 PM
Has to work with hobby servos :p

mannyr7
05-04-2011, 10:38 AM
You would have to have servos with positional feedback. Some of the hitec ones have this but they use their own serial protocol. So unless someones written an axon library for this, not possible.

ROBOTMAN
05-09-2011, 12:01 AM
You could modify your servo like this to get position feedback:

http://forums.trossenrobotics.com/tutorials/how-to-diy-128/get-position-feedback-from-a-standard-hobby-servo-3279/

But I doubt there is a library to go along with it.

mannyr7
05-09-2011, 12:12 AM
You could modify your servo like this to get position feedback:

http://forums.trossenrobotics.com/tutorials/how-to-diy-128/get-position-feedback-from-a-standard-hobby-servo-3279/

But I doubt there is a library to go along with it.
And write your own pose and capture software.

ROBOTMAN
05-09-2011, 12:14 AM
That would be the cheapest way for sure. And also fairly easy...

Gertlex
06-21-2011, 12:48 PM
The best solution for this that I am aware of is the Gait Designer by Webbot. http://webbot.org.uk/iPoint/44.page
It's not a pose capture program, but you can use sliders/etc. for positioning the servos. I've successfully used it with both Hitec analog servos and AX-12 servos (with a tristate buffer for the latter).