Results 1 to 1 of 1

Thread: OpenCM 9.04 iwdg

  1. OpenCM 9.04 iwdg

    Hi all,
    i've tried to handle the eeprom crash problem (loot at eeprom's thread) using the stm wdt.
    The only problem I got is that if it doesn't get the feed it will reboot in recovery mode instead of restarting the code from setup.
    I 've looked at a korean forum (translated by google) and it seems to be a bug in bootloader.
    Do you know any way to solve it?

    EDIT:
    I've read a lot in this period and found what is happening.
    It seems that Robotis OPENCM IDE uses the iwdg to make the bootloader go in recovery/program mode. So it should be a wanted behaviour. Now i'm searching for an alternative solution (other bootloader and IDE). Does someone know where to get bootloader source used in OpenCM IDE 1.02?

    Thanks
    L
    Last edited by lpala; 08-20-2017 at 06:21 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. OpenCM 9.04, best way to beep?
    By jwatte in forum DYNAMIXEL & Robot Actuators
    Replies: 10
    Last Post: 04-09-2017, 01:11 PM
  2. Question(s) Is my OpenCM 9.04 dead? Or do are my AX-12A servos?
    By corot in forum DYNAMIXEL & Robot Actuators
    Replies: 4
    Last Post: 10-31-2016, 05:54 PM
  3. Acceleration implementation on OpenCM?
    By jomo in forum DYNAMIXEL & Robot Actuators
    Replies: 4
    Last Post: 05-19-2016, 08:18 AM
  4. OpenCM IDE (Ubuntu 14.04)
    By rasheinstein in forum Arbotix, Microcontrollers, Arduino
    Replies: 2
    Last Post: 04-12-2016, 01:47 PM
  5. Project OpenCM 9.04 - B and 18 Dynamixel AX-12A servos
    By OpenRobot in forum Power
    Replies: 2
    Last Post: 11-29-2015, 06:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •