Results 1 to 2 of 2

Thread: OpenCM9.04 _ Arduino IDE

  1. OpenCM9.04 _ Arduino IDE

    Hello everybody!

    I have a problem, uploading any sketch to the OpenCM9.04 Board using Arduino IDE (1.8.5, Windows 10) - I followed the robotis-emanual instructions on how to setup the Arduino IDE.

    Everything works well with the OpenCM IDE, but Arduino IDE needs a very long time to upload and ultimately says that there was an error while uploading (complining only works fine).


    Did anyone manage to use Arduino + a OpenCM9.04 Board?

    Best,
    mmm

  2. #2

    Re: OpenCM9.04 _ Arduino IDE

    Yes - Answered over on Robotis...

    Do have problem with one board. Not sure if your board is new or older?
    I was thinking the older ones may have different bootloader, which arduino IDE did not like (did not like my 904B), but works on a couple of 904A and C...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. OpenCM9.04 and Dynamixel AX-12A
    By ritzdank in forum Robot Computers
    Replies: 9
    Last Post: 09-13-2015, 03:17 AM
  2. Robotis OpenCM9.04 need help.
    By ErikVH in forum Robot Computers
    Replies: 6
    Last Post: 11-19-2014, 11:25 AM
  3. Question(s) OpenCM9.04 ROM Overflow
    By horchler in forum Robot Computers
    Replies: 0
    Last Post: 08-18-2014, 06:10 PM
  4. Robotis OpenCM9.04 need help.
    By Hari in forum Robot Computers
    Replies: 38
    Last Post: 03-10-2014, 12:21 PM
  5. Robotis OpenCM9.04
    By TXBDan in forum Robot Computers
    Replies: 9
    Last Post: 01-28-2014, 10:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •