Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Turtlebot3 with Openmanipulator

  1. #11

    Re: Turtlebot3 with Openmanipulator

    I am so unhappy. The dynamixel-workbench will no longer compile, which make the arm dead. I hope they fix it, not sure how to get
    one of there programmers to look at what the hell he is doing? The code was working an compiled last week, so.....
    Last edited by LloydF; 04-15-2019 at 10:59 AM.

  2. #12

    Re: Turtlebot3 with Openmanipulator

    What does not compile? And Where? i.e. is there an issue building for Arduino stuff for the OpenCR board or a problem with ROS builds?

    Again I would probably first post up on Robotis Forum to get their attention: http://en.robotis.com/service/forum.php
    With as much information as possible to localize the issue. This will get the attention of their main forum person @willson

    Then depending on what parts are not working, I would post an issue up on the Robotis Github project

    And to get the attention of their developers, Probably one or more of the following:
    https://github.com/ROBOTIS-GIT/OpenCR/issues
    https://github.com/ROBOTIS-GIT/turtlebot3/issues
    https://github.com/ROBOTIS-GIT/DynamixelSDK/issues
    ...

    Good luck!

    Kurt

  3. #13

    Re: Turtlebot3 with Openmanipulator

    Hum, that last link may be useful, thank you.
    Last edited by LloydF; 05-05-2019 at 07:33 AM.

  4. #14

    Re: Turtlebot3 with Openmanipulator

    God knows what happened, but I rebuilt Ubuntu and the ROS packages and everything is Okay now
    This was easier than running all them bug reports. (Note. Found if you are playing with the End Effectors/Grippers
    the servo can rotate around 180, you can just swing it back but it messes up slave/master operations and if you don't notice it,
    everything runs but the grippers can not sync so they just don't operate.)
    Last edited by LloydF; 04-29-2019 at 08:30 AM.

  5. #15

    Re: Turtlebot3 with Openmanipulator

    Sweet! Got the pick and place example to work. It would seem there was a typo, on there web page.
    On section 9.1.3.3, after launching the arm initialization routine, they use this command line to launch the
    tags ($ open_manipulator_ar_markers ar_pose.launch camera_model:=raspicam user_marker_size:=3.0)
    It should be: $ roslaunch open_manipulator_ar_markers ar_pose.launch camera_model:=realsense_d435 user_marker_size:=3.0
    This works for the D435 camera and the OpenManipulator-x.
    And of course the RVIZ launcher is just chuck full of rpi_camera code, oh dear.
    I will try to contract the webpage maintainer.
    (Note. I think it worked, it's fixed already)
    Last edited by LloydF; 06-02-2019 at 08:46 AM.

  6. #16

    Re: Turtlebot3 with Openmanipulator

    The Intel RGB camera stopped working, it turns out the dd_dynamic_reconfigure came up missing in the install instructions some place along the way. So I used github to download the source and all is well with the D435 camera.
    https://github.com/ros/dynamic_reconfigure

  7. #17

    Re: Turtlebot3 with Openmanipulator

    Someone pointed out this Open_manipulator_6dof_application. https://github.com/zang09/open_manip...of_application
    I have got to try this out.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. News/Announcement The Robotis TurtleBot3
    By Gort in forum Rovers
    Replies: 127
    Last Post: 2 Days Ago, 07:24 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •