Page 7 of 7 FirstFirst ... 34567
Results 61 to 63 of 63

Thread: Next steps with a PhantomX AX Hexapod Mark II & BBB

  1. #61
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Texas
    Posts
    342
    Images
    15
    Rep Power
    34

    Re: Next steps with a PhantomX AX Hexapod Mark II & BBB

    Quote Originally Posted by CreedyNZ View Post
    Thanks for the great advice - I now have a 2D map!

    Based on your advice, I lowered the RGB frame rate to 15hz, got out my long ethernet cable to remove WiFi from the equation and double checked the time sync between the laptop and XU4.

    Will post some pics once I've done a bit of required fine tuning.
    Awesome! You're welcome. That was quite a struggle I had trying to figure out why it wasn't working so it's great my previous efforts helped save you time.

    ...Yay pics!
    01001001001000000100110001101111011101100110010100 10000001010010011011110110001001101111011101000111 0011

    My Instagram
    My YouTube

  2. #62
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    New Zealand
    Posts
    70
    Images
    3
    Rep Power
    19

    Re: Next steps with a PhantomX AX Hexapod Mark II & BBB

    Quote Originally Posted by r3n33 View Post
    Awesome! You're welcome. That was quite a struggle I had trying to figure out why it wasn't working so it's great my previous efforts helped save you time.

    ...Yay pics!
    Hi,

    Still having intermittent dropout of the data streams so experimenting with different set-ups. What split are you using between nodes running on the hexapod vs remote PC?

    I've been running all but the visuals (RVIZ) on the hexapod, but in the process of trying to shift rtab to the remote PC to see if that helps or makes things worse.

    I set up a direct wifi link between the laptop and hexapod last night (instead of just connecting through the household wifi) and that has definitely helped.

  3. #63
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    New Zealand
    Posts
    70
    Images
    3
    Rep Power
    19

    Re: Next steps with a PhantomX AX Hexapod Mark II & BBB

    As an experiment I loaded my laptop with the ROS Hexapod packages and connected it directly to the Hexapod. All the code worked like a dream, so suggests to me the issues relate to either or both the ARM factor and/or the remote connection factor.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Question(s) PhantomX AX Hexapod Mark II Kit to Quadruped?
    By siempre.aprendiendo in forum Humanoids, Walkers & Crawlers
    Replies: 3
    Last Post: 04-23-2014, 11:34 AM
  2. News/Announcement PhantomX AX Hexapod Mark II Kit
    By etwx in forum Garage Sale
    Replies: 2
    Last Post: 04-08-2014, 08:31 PM
  3. Wanted: PhantomX Hexapod Mark I
    By fostac in forum Garage Sale
    Replies: 2
    Last Post: 01-03-2014, 12:21 AM
  4. Question(s) Quadruped Mark II PhantomX Robot Turret
    By hwan we in forum Humanoids, Walkers & Crawlers
    Replies: 1
    Last Post: 03-16-2013, 07:35 PM
  5. Question(s) PhantomX AX Quadruped Mark II PhantomX Robot Turret Equipped??
    By hwan we in forum Robotics General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2013, 02:09 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •