Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: node_server example

  1. Re: node_server example

    Quote Originally Posted by r3n33 View Post
    Sounds like node is missing a required module. Have you tried to install merge-descriptors?

    Code:
    npm install merge-descriptors
    After repeating npm install [module] for the following modules:
    merge-descriptors
    express
    ffi
    socket.io
    say

    and re-compiling api_wrapper, I was able to successfully run node.js from the ../node_server/src directory

    Thanks for all of your help!

  2. #22
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Texas
    Posts
    342
    Images
    15
    Rep Power
    27

    Re: node_server example

    You're welcome. Nice work on your part and thanks for reporting your success
    01001001001000000100110001101111011101100110010100 10000001010010011011110110001001101111011101000111 0011

    My Instagram
    My YouTube

  3. #23
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    3,198
    Images
    952
    Rep Power
    134

    Re: node_server example

    Quote Originally Posted by awill180 View Post
    After repeating npm install [module] for the following modules:
    merge-descriptors
    express
    ffi
    socket.io
    say

    and re-compiling api_wrapper, I was able to successfully run node.js from the ../node_server/src directory

    Thanks for all of your help!
    Thank you very much for the report back, glad to hear Renee got you up and running.

  4. #24
    Join Date
    May 2014
    Location
    Carlsbad, CA
    Posts
    31
    Rep Power
    11

    Re: node_server example

    Quote Originally Posted by Tyberius View Post
    Thank you very much for the report back, glad to hear Renee got you up and running.
    I have started working on my HR -OS1 again. (It has been a year.)

    In the ~/HROS1-Framework/Linux/project/node_server/src directory, when I do: node app.js I get:
    Listning on port 2114
    Successful robot init


    The 'bot rises, then settles to the sitting position.

    On the web page 192.168.1.76:2114 I see the 5 buttons (Stand, Sit, Wave, Turn walk on, Say something).
    When I click on any of the buttons there is no response.

    BTW I have edited the app.js file to have:

    /************************************
    * Function calls to native code: *
    * *
    * *
    ************************************/
    // these core actions must be updated
    // to reflect the page builds
    // on the rme editor (these are suggested
    // page number selections)
    function setCoreActions() {
    actionList.stand = 2;
    actionList.walk_rdy = 8;
    actionList.sit = 16;
    actionList.sitshtdown = 6;
    actionList.test = 20;
    actionList.yes = 23;
    actionList.wow = 24;
    actionList.wave = 25;
    actionList.littlemac = 29;
    actionList.brah = 30;
    actionList.bow = 31;
    actionList.whyyyy = 32;
    actionList.poser = 33;
    actionList.elainecarlton = 34;
    actionList.affirmative = 37;
    actionList.negatory = 38;
    actionList.wave2 = 39;
    actionList.clap = 40;
    actionList.oops = 41;

    Where can I go to look for a solution?

  5. #25
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    3,198
    Images
    952
    Rep Power
    134

    Re: node_server example

    Make sure that you have actions on the pages that those buttons are linking to- the node_server demo app was put together by some folks at Intel for a show, so they had a bunch of custom animations programmed in.

  6. #26
    Join Date
    May 2014
    Location
    Carlsbad, CA
    Posts
    31
    Rep Power
    11

    Re: node_server example

    I have edited the function setCoreActions section of the app.js file to be:

    function setCoreActions() {
    > actionList.stand = 2;
    > actionList.walk_rdy = 8;
    > actionList.sit = 16;
    > actionList.test = 20;
    > actionList.yes = 23;
    > actionList.wow = 24;
    > actionList.wave = 25;
    > actionList.littlemac = 29;
    > actionList.brah = 30;
    > actionList.bow = 31;
    > actionList.whyyyy = 32;
    > actionList.poser = 33;
    > actionList.elainecarlton = 34;
    > actionList.affirmative = 37;
    > actionList.negatory = 38;
    > actionList.wave2 = 39;
    > actionList.clap = 40;
    > actionList.oops = 41;
    > }

    I still get no response from the action buttons on the website 192.168.1.76:2114.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •