Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 31 to 40 of 64

Thread: WinRME ( Robot Motion Editor for Windows )

  1. #31

    Re: WinRME ( Robot Motion Editor for Windows )

    WoW, Holy. Cow. I was just playing with (netrme and winrme) and it runs so well, with my new chair I printed thanks to you.
    You do such good work ,you need a hip, hip woot! (any chance of getting a version with the Jimmy Head, Hay xmas is coming LOL,
    I fell like you should get flowers and candy and a day at the spa or something).
    Last edited by LloydF; 11-04-2015 at 07:05 AM.

  2. #32

    Re: WinRME ( Robot Motion Editor for Windows )

    Just a note. I noted a read error when you launch the RoBoPose A file read error box comes up. After which if you select ok everything seems to run fine. (I am running on a rpi2-rt kernel)
    Last edited by LloydF; 11-04-2015 at 04:38 PM.

  3. #33
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Texas
    Posts
    342
    Images
    15
    Rep Power
    26

    Re: WinRME ( Robot Motion Editor for Windows )

    Quote Originally Posted by LloydF View Post
    Just a note. I noted a read error when you launch the RoBoPose A file read error box comes up. After which if you select ok everything seems to run fine. (I am running on a rpi2-rt kernel)
    I think Kurt mentioned this issue just the other day and an update was released. Have to checked to see if you are running the latest version? It was 5 days ago ( post 25 ).
    01001001001000000100110001101111011101100110010100 10000001010010011011110110001001101111011101000111 0011

    My Instagram
    My YouTube

  4. Re: WinRME ( Robot Motion Editor for Windows )

    Sorry for the late reply, I am trying printing out some armors for my Jimmy.

    Yes, winRME is working for me now.

    Note to others when first-time trying winRME, WINDOWS will ask for your permission to allow winRME through the FireWall. You need to tick the *PUBLIC* profile as well, in addition to the default choice of *PRIVATE*. This stops me from connecting to Jimmy properly. Or you need to go to the firewall setting to allow winRME to connect.

    Another thing is that you need to make sure the ports (4240, 4242, 4243) are open in the firewall settings.

    Shihui
    Last edited by guoshihui; 11-08-2015 at 10:46 PM. Reason: further update

  5. #35
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Texas
    Posts
    342
    Images
    15
    Rep Power
    26

    Re: WinRME ( Robot Motion Editor for Windows )

    Quote Originally Posted by LloydF View Post
    WoW, Holy. Cow. I was just playing with (netrme and winrme) and it runs so well, with my new chair I printed thanks to you.
    You do such good work ,you need a hip, hip woot! (any chance of getting a version with the Jimmy Head, Hay xmas is coming LOL,
    I fell like you should get flowers and candy and a day at the spa or something).
    I'm glad you like it and the chair worked out so well! Did you see some custom poses for sitting in the chair are included with WinRME?

    You know, as long as the origin point of the models match you can replace the 3D file (obj) for the head and it shouldn't require any extra programming. Candy might work to get me motivated since it's an important programming tool but something like a day at a science center is more my style

    Quote Originally Posted by guoshihui View Post
    Sorry for the late reply, I am trying printing out some armors for my Jimmy.

    Yes, winRME is working for me now.

    Note to others when first-time trying winRME, WINDOWS will ask for your permission to allow winRME through the FireWall. You need to tick the *PUBLIC* profile as well, in addition to the default choice of *PRIVATE*. This stops me from connecting to Jimmy properly.

    Shihui
    Hooray! Thank you for the note. It is good to have that information out there and would be even better in some documentation. Oh time, where do you go?
    01001001001000000100110001101111011101100110010100 10000001010010011011110110001001101111011101000111 0011

    My Instagram
    My YouTube

  6. #36

    Re: WinRME ( Robot Motion Editor for Windows )

    Yes I Loaded the custom chair poses, there cool. Then Load the poses off the robot and this is just a nice tool. It does get lost in wonderland now and then but, get current position seems too straiten it all out , Thank you again.

  7. #37

    Re: WinRME ( Robot Motion Editor for Windows )

    Ya know with very little change this could be a Windows Remote for the HROS1, just saying.

  8. #38

    Re: WinRME ( Robot Motion Editor for Windows )

    Just got a update to version 1.0.1318 and that error box is gone and all the tools Launch without errors. Yea!
    Note. (I really love your walking gate, this is my first robot to actually walk on carpet, good job thanks. Well does fall, but can get up now, woot!. I am on windows 10 if that helps)
    Last edited by LloydF; 11-10-2015 at 09:03 AM.

  9. Re: WinRME ( Robot Motion Editor for Windows )

    Hi r3n33,

    We are building an app similar to WinRME, and wish to use the netRME as the communication tool. Could you tell me a bit more about the difference between the port 4242 and 4240, one is for sending data and the other is about sending control. I understand that the data is the motion page, but what exactly is the *control*?

    Thanks

    Shihui

  10. #40
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Texas
    Posts
    342
    Images
    15
    Rep Power
    26

    Re: WinRME ( Robot Motion Editor for Windows )

    4240 is the port used for finding robots running the application
    4242 is the port used to send commands to the robot
    01001001001000000100110001101111011101100110010100 10000001010010011011110110001001101111011101000111 0011

    My Instagram
    My YouTube

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Defining a new robot in RoboPlus Motion 2?
    By jwatte in forum Humanoids, Walkers & Crawlers
    Replies: 5
    Last Post: 07-05-2015, 11:47 AM
  2. Question(s) comprehensive humanoid motion editor. nid help!!
    By timoxu in forum Software and Programming
    Replies: 9
    Last Post: 09-14-2013, 07:40 AM
  3. Question(s) Bioloid Motion Editor Problem
    By chipi92 in forum Humanoids, Walkers & Crawlers
    Replies: 3
    Last Post: 08-17-2012, 10:48 AM
  4. Bioloid RoboPlus Motion Editor
    By herman2992 in forum Humanoids, Walkers & Crawlers
    Replies: 4
    Last Post: 01-14-2011, 08:16 AM
  5. Most Creative Stop-Motion Robot Vid
    By tom_chang79 in forum Robotics General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-07-2009, 05:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •